mandag den 6. november 2017

Turen til Ayers Rock

Vi forlod Alice Springs i høj solskin, dog kun 26 grader varmt. Også ud på de lige landeveje, der var langt i mellem bilerne.

Det var en dejlig tur og vi havde fundet en kanal med musik fra de gode gamle dage - 60érne og 70érne. Vi begyndte at se reklamer for hjemmelavet mad, god kaffe, benzin, camping. toiletter m.m. på mange skilte hos Ebenezer Roadhouse Outback, så det ville vi da prøve. Men vi blev skuffede:





Det var i den grad forladt og der var ikke et øje at se. Toilettet havde man ikke den mindste lyst til at bruge. Vi steg ind i bilen igen og kørte videre.

Tilfældigt gjorde vi holdt ved et look-out som hed Mt. Connor og vi gik op af en klit af meget rødt sand og da vi kom op, så vi den smukkeste saltsø og et meget egenartet og smukt landskab 
















Stenen i landskabet - vi diskuterede om det var Ayers Rock vi kunne se i horisonten? Lars mente "Nej" og jeg kunne godt se at formen ikke helt passede.
Vi så nye skilte som lovede god, brusere og toiletter... Men hvem tør nu håbe?

Vi kom til Curtin Springs, som var et indbydende sted, men hjemmelavet, hjemmedyrket mad og stor venlighed. Familien var kommet farmen i 1956 og havde de første 4 år levet meget primitivt, men de kæmpede for deres farm og overlevelse. Nu har de en farm på 1,5 million acres.

 Nogen kan da få en BLT sandwich til at se ud af noget, det bacon er ikke det tynde vi kender far køledisken hjemme.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar