lørdag den 4. november 2017

Blue mountains

3. november 2017

Blue mountains er en national park 2 timers bustur fra Sydney og man kan købe et Explorer Bus Pass (44 AUD) hos Blue Mountain Explorer Bus, hvor man får udleveret en guide og adgang til doubledeckerbusser. De kørte rundt så det fungerede som hop on/hop off, hvilket er supersmart. Man kan gøre tingene i det tempo man selv vil og skal ikke vente på andre eller bliver råbt på fordi man gerne lige ville se lidt mere eller gå en længere tur.

Vi var hurtigt enige om at vi skulle se Katoomba Cascades, Katoomba Falls, Scenic world, Echo point, Three sisters, Leura Cascades og honeymoon lookout. De forskellige steder havde hver sit busstoppested, men vi havde jo Christoffer som guide og endte med at gå rundt i mellem stederne. Vi gik af Furbys steps og der var mange trapper, men det vi så var fantastisk. Efterhånden som vi gik tyndede det betragteligt ud i og vi fik mange oplevelser mere og mere for os selv.
























The three Sisters

Honeymoon bridge






Vi kom også forbi forskellige opstillinger omkring en kulmine, så vi kunne se at man havde slidt her for at bryde kul.
Vi havde meget langt og jeg var i hvertfald meget træt og kunne slet ikke gennemskue at vi skulle gå hele vejen tilbage op og ned af Furbys trappe. Måske de andre også var trætte? Jeg blev i hvert fald alibiet for at vi kørte op med "the one way railway" og det var skønt. 


Busturen sluttede 5.17. Den chauffør vi kørte med tilsidst anbefalede os at stå af et stop tidligere for at være sikre på at nå toget tilbage i Sydney, han forklarede at godt kunne løbe ind i problemer på motorvejen. Vi gjorde som han foreslog og hoppede på toget tilbage til Sydney. Tydeligvis mere trætte end turen ud.

Vi skulle ikke nyde noget af mere kinesisk mad og vi fandt et fint sted som vist hed Gizzi, hvor vi fandt en tjener som kunne noget dansk, han synes det så sjovt at sige Værs´go, tak m.m.m. Vi fik noget fin hjemmelavede burgere med pommes frites. Tjeneren have arbejdet i Danmark og havde været i København et par dage i sommer. Vi har faktisk en hilsen med hjem til København, er der nogen der kan viderebringe den?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar