fredag den 10. november 2017

Henley Beach, Central Market og China Town

Det er altså hyggeligt når man lige har været et sted og det så dukker op I fjernsynet. Vi var ved Henley Beach i dag og vi så godt nogle mennesker med meget professionelle kameraer. Da vi så kom trætte hjem så vi lidt fjernsyn og i vejrudsigten var der billeder fra vejrudsigten, hvor de snakkede om at det er længe siden at de havde nået 34 grader i november.

Vi var på egen hånd i dag, da Christoffer læser til eksamen, så vi skulle lige koncentrere os om hvordan vi fandt de rigtige busser. Det fandt og havde en fin bustur til Henley Beach, hvor vi så de forskellige kvarterer. Henley Beach er en lækker strand, med boardwalks og brede hvide,hvide strande. De sopper dog stadig mest. Der er ikke så flot natur som Viktor Harbour, men et rigtigt dejligt sted.









Vi tog tilbage til Adelaide, for at gå rundt også finde Central market og China Town. Vi har set China town i flere byer og vi er blevet skuffet flere, specielt i Washington, hvor der nærmest ikke var noget. Denne gang synes vi faktisk der var lidt China Town at kigge på. Det var et marked med meget flot mad, kød, frugt og grøntsager.


Når vi er udenfor er der mange fluer, som sværmer rundt om hovedet på en. Ret træls. For et par dage siden ville Lars vifte et fluer væk og så faldt hans solbriller med styrke og det ene glas faldt ud. Det har så drillet lige siden.
   
Vi møder megen hjælpsomhed her, da vi snakkede med buschaufføren om hvor vi skulle af, gav han os forskellige tips om betalingssystemet. Vi stod i centrum og kiggede på et kort og en kvinde stoppede venligt og spurgte om hun kunne hjælpe. Vi gik ind i Spec Savers og fik lavet Lars’ solbriller og fik svaret: ”We don’t charge that” og et stort smil. De havde haft en del arbejde med dem.

Vi fandt South Australia Metropolitan Fire Service.



















I aften var vi inviteret til kænguruburger hos Christoffer, hvor vi også mødte Christoffers Australske roommate Steven og vi havde en super hyggelig aften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar