søndag den 5. november 2017

Alice Springs

4. november 2017

Tidligt op – Christoffer skulle tilbage til Adelaide og læse til eksamen og vi skulle videre til Alice Springs for at se en anden side af Australien. Vi kom med vores fly og sad meget tæt og vi tænkte på vores business-billetter og glædede os over dem. Lars mente dog at dette var en ”rutebil” og at der findes bedre fly på turistklasse end dette.

Der var inkluderet ”lunch” på denne tur og jeg ved ikke rigtigt hvad vi havde håbet, men ikke ikke de rolls vi fik udleveret. Det var et paprør bestående af 4 kugler, som lignede chili cheese tops, men bestemt ikke var det. De var tørre og ubestemmelige i smagen, men de mættede i det mindste.

 Da vi steg ud af flyet blev vi mødt varme, høj varme. Den pakkede os helt ind og det var faktisk dejligt, selvom man også vidste at A/C ville være en dejlig ting. Efter at have hentet vores kufferter hentede vi den bil som skulle være vores i de næste dage.
Bilen er en Holden SV6 og er 3,6 L og 285 HK.



Vi indlogerede os på ”Ibis styles  - Alice Springs Oasis”, som er et fint område med mange små huse med værelser, bar restaurant og 2 swimming pools. Vi fik provianteret drikkevarer i massevis, gik ture i området og hyggede ved baren om aftenen. Skønt, sydlandsk og helt sommerferieagtigt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar