mandag den 23. februar 2015

Route 66

Det har hele tiden været planen, at vi skulle køre et lille stykke på Route 66 og vi havde snakket om at køre til Flagstaff. Her til morgen tjekkede Lars lige vejrudsigten og der var stor sandsynlighed for sne. Det gad vi ikke!

Lars fandt en lille by som hedder Oatman, som er en lille western-by ved Route 66, så den valgte vi at køre efter, Det  blev en smuk tur, hvor vi kom højt op og kom til at køre stejlt ned.
Da vi nåede så langt var vejret blevet helt hæderligt og solen skinnede, det var dejligt :-) Så kom vi til Oatman, den lille by med gamle huse, som var sådan lidt kulisse-agtige og der var indrettet små butikker og snackbarer. De havde gjort hvad de kunne for at få lidt stemning:

 2 gange om dagen kunne man opleve skyderi på hovedgaden opført af Outlaw Willie's. Det var lidt sketch-agtigt, men god humor og så blev der også mulighed for at skyde med løst krudt.

Der gik æsler rundt på hovedgaden, de var søde nok, men ville gerne have noget spiseligt og det fik de tilsyneladende ikke nok af for de angreb en dames slikpose. Selvom hun råbte blev æslet ved med at rykke indtil altslikket lå spredt ud over gaden og flere æsler kom til:

Lige før byen var buske og træer langs vejen pyntet med  julepynt, det var da anderledes i februar-solen, vi fandt ikke udover den dybere mening, mne der var et sted som hed "Christmas tree    " i nærheden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar