søndag den 22. februar 2015

Hoover Dam og Lake Mead

Kl 7.12 var jeg vågen og Lars sagde at han var vågen lidt og selvom vi var trætte var vi også lidt plaget af hovedpine og ondt i nakken. Så der blev ikke mere søvn, vi tullede rundt, snakkede og skrev blog.

Nogle timer senere var vi klar til morgen mad og vi havde købt hotel med morgemmad. Det betød i dette tilfælde, at vi kan købe for 9 $ hver om dagen i en snackbar Tava Coast, hvor man kan få sandwiches, danish, kaffe, juice m.v. Det er pudsig udlicitering af en service, men vi har oplevet det før.

Så kørte vi afsted i den fine Lincoln.Turen gik til Hoover Dam, som jo er et imponerende bygningsværk, som blev bygget mellem  1939 og 1944 for at skaffe strøm til Las Vegas eller skabe liv i ørkenen.

Vi så Dammen fra flere sider og Lars har set et pNational Geografic program, hvor de sagde, at man var bekymret over at vandstanden i "dammen" var faldet. se hvor det hvide stopper, der har vandet stået tidligere.
 Tænk hvis der ikke kommer mere strøm til Las Vegas, så  bliver det måske ikke Conair der jævner byen, men så bliver der bare slukket !!??
Mindesmærker er jo et kapitel for sig selv i USA, og her ved Hoover Dam var der også en betragtelig del, her er nogle af de mest imponerende:Derefter gik turen til Lake Mead, som er et nationalt rekreationsområde, som før der blev bygget en dæmning var et barskt og råt område at leve i. Men da Hoover dæmningen blev bygget ændrede dette sig, så mennesker nu tiltrækkes af områdets mange muligheder. Landskabet er dog stadig både særegent og råt:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar