torsdag den 26. februar 2015

Grand Canyon

I går gik turen til Grand Canyon og jeg fik ikke lavet noget indlæg, da vi kom hjem, da jeg var lidt ukoncentreret og nervø og ikke havde super meget tid da vi skulle over på Flamingo - IGEN!

Vi havde begge et billede af vi skulle køre ud til Grand Canyon, parkere bilen også ud på Skywalk. Men sådan blev det ikke...

Vi kom ind i stort center, hvor man kunne købe en billet til mange ting og den billigste billet kostede mange penge og tog man den dyreste fik man og mad med!!

Nå den tog vi og det første stop på turen var på Hualapai Ranch, jeg har sjældent set noegt så kulisseagtigt og tamt. Der var en galge, et bedemandsfirma havde stillet en kiste frem og andre sære ting, som turister kunne fotografere hinanden i. Jeg har dte OK med at nogen laver en forretning de kan tjene på, men følte jeg mig ikke til tilpas: Maden var heldigvos OK - barbecue spareribs med valgfrit tilbehør. Vi valgte Ris og dampede grønsager og så en chocolate chip cokie, man kunne vælge sodavand og kaffe og en del mere.

Til gengæld havde man løst transporten helt fantastisk, der var trolleybusser som transporterede os fra sted til sted, så man kunne selv vælge hvornår man ville videre og det fungerede godt, de kom hele tiden.

Så kom vi ud til "The Canyon",/ Guana point hvor vi kiggede os godt omkring, det var storslået:Og så skulle vi ud på Skywalk, man må ikke have sit eget kamera med derud, så det er nogle andre på billedet. Det var vild sjovt og mærkeligt at stå ude på glasset og kigge ned. de fleste trak ud i siden ind i mellem. De gav altså kriller i maven at stå på glasset.
Og så videre med trolley-bussen til Eaglepoint, det var stadig superflot

Alt i alt en dejlig dag, hvor vi alligevel synes vi fik noget for pengene, men hvis du vil se western by - tag til Oatman :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar