torsdag den 26. februar 2015

Death Valley

Vi har hørt meget om Death Valley - der er efterhånden mange omkring, som har været der, også på meget varmere tidspunkter end nu. Nu blev det vores tur.

Igen gik turen af lange lige veje, der er ikke mange sving og vi kørte både i helt øde områder og gennem små byer. Det er hyggeligt! Men det er også hyggeligt at så meget ligner de film vi ser - politibiler, skiltene m.m. Scenerierne ligner også film - de lange øde veje ligner den Thelma og Louise kørte på :-)

Det gik hurtigt op for os, hvor stort et område Death valley er, så vi udvalgte nogle områder i nærheden af hvor vi var kørt til.

Vi spiste vores madpakke ved Golden Canyon, hvorefter vi gik en tur og så på de flotte klipper og talte om tidens gang.Badwater er sø som indeholder meget salt, det er salt som trænger op fra undergrunden og været der i mange år. Navnet Badwater kommer fra gammel, hvor mand ønskede sig at vande sit mulddyr ved søen, men da vandet ikke egnede sig som drikkevand skrev på sit kort: bad water. Det navn hang fast og vandet ikke på andre måder dårligt :-)


  
Artists Drive med Artists palette - her ser man en masse klipper i mange smukke farver. Selve Artists Palette afspejler en kunstnersfarver - de smukke farver er skabt af kemiske processer for mange år siden og skyldes metaller i klipperne.Så har vi også lige været omkring Californien, her kan man se skiltet, hvor vi bliver budt velkommen tilbage til Nevada ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar